L'Ajuntament de Figueres ha iniciat les actuacions de millora dels camins del Parc Bosc i de renovació del mobiliari urbà. Els treballs, a càrrec de Massachs obres i paisatges, i Franja Soms 3 SL, tenen un cost total de 49.066,98 euros. Aquestes actuacions formen part d'un conjunt de treballs de manteniment que s'han anat realitzant cada any per millorar l'estat del parc.

D'una banda, s'ha iniciat l'adequació del ferm d'un tram de camí, en un àmbit total de 820 m2, reparant-lo i pavimentant-lo amb sauló sòlid, i està previst que a partir del 3 de setembre s'instal·lin 34 unitats de banc d'1.80 metres i 13 unitats de 3 metres.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, destaca que des de l'Àrea de Serveis Urbans es fa un "esforç molt important cada any en el manteniment i millora d'aquest espai de la ciutat, que és un dels espais verds més importants de Figueres, millorant no només els camins interiors, sinó també el drenatge per evitar arrossegament de terres, renovant el mobiliari urbà i l'enllumenat."

Cada any, el pressupost municipal inclou una partida ordinària de 50.000 euros per al manteniment d’aquesta zona verda, anomenada "Conservació i reparació camins Parc Bosc". L'última actuació inclosa en la Memòria Valorada de reposició del sistema drenant del Parc Bosc (paviments, reixes i clavegueram) es va executar el desembre del 2017, quan es van pavimentar sis trams de camins amb sauló sòlid.