Avui finalitzen a Roses el Casals d'Estiu 2018, organitzats per l'Ajuntament del municipi per a infants d'entre 4 i 14 anys, durant els mesos de juliol i agost. Un total de 1.100 infants han participat en aquesta oferta lúdica i esportiva d'estiu.

Enguany, l'oferta de casals ha inclòs el Casal Esportiu, per a nens i nenes entre 7 i 14 anys, que ha comptat entre els mesos de juliol i agost un total de 520 participants, mentre que el Casal Infantil (entre 4 i 12 anys), ha comptabilitzat 430 assistents. El Tardestiu, que englobava la totalitat d'aquestes edats i oferia tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda, ha comptat amb 150 participants.

El Casal Esportiu s'ha realitzat al Pavelló Poliesportiu Municipal oferint esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa..., mentre que per la seva banda, el Casal Infantil ha tingut lloc a l'escola Vicens Vives i oferia jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina...

El regidor d’Esports de l'Ajuntament, Juan Manuel Fernández, ha visitat aquest matí els dos casals per acomiadar els participants, que avui celebraven la cloenda amb festivals i activitats diverses, i valorar el desenvolupament dels mateixos amb monitors i infants.