La plaça de l'Estació acollirà dissabte 8 de setembre la quarta edició del concurs de música jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de l'Estació, amb la col·laboració dels estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós i el suport de l'Ajuntament de Figueres.

Madamme Mustash, Jules i Sandra Bautista són els 3 finalistes del certamen que actuaran a la festa de la plaça de l'Estació de Figueres, a partir de les 20 h. Després de la final, tindrà lloc el concert del grup vocal Zinc, i de Gossos, un dels grups més significatius del rock català.

A més, durant el dia, s'han programat diverses activitats complementàries, com una cercavila per Figueres, inflables i foodtrucks, manualitats per a la mainada, o una masterclass de salsa.

El concurs, que té com a l'objectiu promocionar grups novells en l'àmbit musical de la comarca i d'arreu, reconeixerà els grups guanyadors amb diversos premis, d'entre els quals destaca la gravació d'una maqueta als estudis Musiclan o una actuació al Festival Acústica 2017.

Aquest concurs vol ser una oportunitat per a joves artistes i creadors en l'àmbit musical, tant a títol individual com col·lectiu (formacions musicals), per tal de dotar-los d’espais on actuar o permetre’ls la gravació d’una maqueta als estudis Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós.

El concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació s'organitza com a homenatge i record al músic i creador dels estudis Musiclan d'Avinyonet.