El Consell Comarcal de l’Alt Empordà reunirà, el proper 4 de setembre a partir de les 9 del matí i a la seu de la institució, una jornada de formació per a tots els acompanyants del transport escolar. En total, es preveu l’assistència d’una seixantena de persones que seran les encarregades de prestar aquest servei coincidint amb l’inici del curs, el proper 12 de setembre.

La jornada començarà amb la benvinguda a càrrec de Montse Mindan, presidenta del Consell Comarcal, acompanyada per Xavier Vilà, cap de l’àrea per a la coordinació i planificació escolar del departament d’Ensenyament, i Jordi Costa, cap de l’àrea de la Regió de Trànsit de Girona.

La primera xerrada tractarà sobre emergències en el transport escolar i la impartiran Mateu Feu, cap del parc de Bombers de Figueres, Antonio Santiago, cap del parc de Bombers de Roses, Joan Perona, cap del parc de Bombers de Llançà, i Lluís Regincós, cap d’unitat de l’àrea d’operacions de la REG. A continuació s’oferirà informació sobre el curs 2018-19 a càrrec dels tècnics del Consell Comarcal.

La jornada continuarà amb un taller de resolució de conflictes, impartit per Núria Mora i Robert Gimeno, del departament de Justícia de la Generalitat. Finalment, a la tarda, els agents dels Mossos d’Esquadra, Eva Iglesias i Marc Cuberes, impartiran una xerrada sobre seguretat viària i incidència en el transport escolar.