La Guàrdia Urbana de Figueres ha informat sobre el restabliment del servei de subministrament elèctric al barri del Culubret. Aquesta part del sector oest ha passat la nit a les fosques a causa de dos incendis que han afectat el subministrament elèctric.

Segons va informar l'Ajuntament poc abans de la mitjanit "una deflagració en un quadre de llums d'un edifici del carrer Ramon Reig i un incendi del transformador elèctric del carrer Marià Fortuny, han provocat la manca de subministrament elèctric públic i particular al barri del Culubret, Bombers i Endesa hi treballen per restablir el servei".

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desplegat un dispositiu especial de vigilàncies per evitar incidències durants les hores de foscor.

Els talls de llum en aquest sector de Figueres són un fet habitual. Molts d'ells han estat vinculats a la utilització fraudulenta de la xarxa d'enllumenat per al conreu de plantes estupefaents. De moment encara no s'ha informat sobre la causa d'aquestes incidències d'anit.