20 de agost de 2018
20.08.2018
Figueres

Tractors d'arreu de Girona es trobaran al Puig de les Basses en suport a Dolors Bassa

La mobilització l'ha organitzat Unió de Pagesos com a mesura de protesta

20.08.2018 | 13:12

El sindicat Unió de Pagesos ha convocat per a aquest dimecres, 22 d'agost, una tractorada davant del centre penitenciari Puig de les Basses, a Figueres, per reclamar la llibertat dels presos i preses polítics catalans i en solidaritat amb l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), entitat creada pels familiars dels presos.

Amb aquest acte de protesta, el sindicat denuncia "la vulneració dels drets civils per part de l'Estat espanyol, així com l'atac a les llibertats d'expressió, reunió i manifestació".

A la concentració de tractors davant la presó de Puig de les Basses, és previst que hi assisteixi la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, i Montse Bassa, germana de l'exconsellera de Treball Dolors Bassa, empresonada en aquest centre, a més dels sindicalistes d'Unió de Pagesos i altres persones que s'afegeixin a l'acte.

Els tractors surten cap al centre de Puig de les Basses des de diferents punts de trobada de les comarques de Girona per concentrar-se a les 12.00 hores al pàrquing de la presó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent