ERC Roses s'ha reunit aquesta setmana amb el president de l'Associació de Comerciants de Santa Margarida per conèixer sobre el terreny les principals demandes i reclamacions d'aquesta entitat de la zona més turística i hotelera de la vila.

Els principals temes tractats han girat al voltant dels greus problemes de mobilitat a la urbanització, així com també la reivindicació de realitzar més activitats a la zona interior per tal que els comerços es puguin beneficiar més de l'important flux turístic del passeig marítim. També s'ha tractat amb especial èmfasi de la històrica problemàtica dels Top-Manta, que afecta especialment aquella zona i que és una de les principals reclamacions de botiguers i propietaris d'apartaments.

El portaveu d'ERC, Joan Plana, ha declarat després de la visita que "és important poder conèixer les queixes de les entitats de primera mà. El contacte amb les associacions és imprescindible per poder mantenir una visió global i més completa del municipi". En aquest sentit, ha agraït especialment a Ricardo Moraes, President de l'Associació de Comerciants que els hagi atès i traslladat el missatge de l'entitat que representa. "El cas de Santa Margarida és important perquè estem parlant d'un dels principals motors econòmics de la nostra vila. Hem de mantenir comunicació fluida amb tots els actors que hi intervenen per fer que funcioni com hauria de funcionar", ha conclòs Plana.

Els republicans s'han compromès a treballar i fer el seguiment de les diferents problemàtiques exposades, així com també mantenir reunions periòdiques amb l'entitat.