08 de agost de 2018
08.08.2018
Castelló d'Empúries

Munten per primera vegada un Punt Lila per la Festa Major de Castelló d'Empúries

La Comissió de Festes, conjuntament amb l'Ajuntament, tindran un punt on s'assessorarà si s'ha patit o observat una agressió

08.08.2018 | 17:57
Munten per primera vegada un Punt Lila per la Festa Major de Castelló d'Empúries

La Comissió de Festes i l´Ajuntament de Castelló d'Empúries muntaran, per primera vegada, un Punt Lila per la Festa Major:

"Tots volem, com no pot ser d´una altra manera, que la nostra Festa Major sigui un espai segur per a tothom. És per això que estem construint un Punt Lila: un lloc físic dins la festa, on podreu venir a assessorar-vos si heu patit o heu observat una agressió, i on oferirem col·laboració en el cas que una persona agressora no permeti que una altra persona o un grup no pugui gaudir la festa en pau.

Aquesta és una incitativa de la comissió de festes, que amb el suport de l´Ajuntament, es portarà a terme. El Punt Lila no només pretén l´atenció i assessorament de les persones que han patit una agressió, sinó que també té una funció sensibilitzadora, perquè totes les persones tinguin clar que hi ha d´haver tolerància zero davant qualsevol forma d´agressió sexista.

És responsabilitat de totes i tots que aturem aquesta xacra i que des de JA! no es permeti cap gest sexista o racista ni en les nostres festes ni en la nostra societat en general. Es per això que considerem imprescindible continuar fent pedagogia social per la causa".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook