Les obres de construcció del nou consultori d'atenció primària de Cabanes acaben d'arrencar, després que fa un temps va sorgir la necessitat d'habilitar un equipament ben condicionat al poble, accessible i ben situat. Actualment, el personal sanitari i els pacients estan utilitzant un altre espai municipal readaptat per poder dur a terme els serveis d'atenció mèdica, de forma provisional.

El dispensari s'ha projectat al carrer Canal, a tocar una zona d'equipaments, on hi ha el local social de Cabanes, la sala polivalent del Sindicat, la ràdio municipal, la sala de ball i unes sales per a les entitats.

Una bona ubicació

Una bona ubicació

L'alcalde de Cabanes, Àlex Hernández, explica que un dels avantatges d'aquesta ubicació és que ben aviat, abans d'un mes, gaudirà d'una zona d'aparcament molt propera, només a 25 metres del consultori. "Aquestes obres són molt importants per a Cabanes i estem contents que ja es puguin tirar endavant", ha dit l'alcalde.

D'acord amb el projecte, el nou edifici serà de planta baixa, i estarà distribuït d'aquesta manera: un cancell d'entrada; un vestíbul i una sala d'espera, un distribuïdor, un bany adaptat, una sala de neteja, una sala de consulta del metge, una sala de consulta d'infermeria, un magatzem i una sala d'instal·lacions.