L'Ajuntament de Figueres ha convocat tres reunions veïnals per tractar l'execució dels projectes escollits al procés Fes Figueres Pressupostos Participats 2017. Les trobades se celebraran els dies 21, 22 i 23 d'agost, a les 20 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Figueres, amb l'assistència del tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Francesc Cruanyes.

El dimarts 21 d'agost, es tractaran els projectes de les zones 1 (Centre), 2 (Plaça de l'Estació i Ronda Sud) i 3 (Cendrassos i Eixample); el dimecres 22 d'agost, els de les zones 4 (Avgda. Marignane, Serra Floreta i Horta Capallera), 5 (Oest) i 6 (Poble Nou, Turó Baix i Olivar Gran); i el dijous 23 d'agost, els de les zones 7 (Creu de la Mà, Correus, Rally Sud) i 8 (Marca de l'Ham i Vilatenim).

En les trobades que van tenir lloc durant la primera fase del procés de Pressupostos Participats 2017 Fes Figueres, es van recollir un centenar de projectes proposats per 200 veïns, dels quals finalment van resultar escollits són 23.