L'organització Salvem Garriguella organitzarà aquest diumenge 5 d'agost una festa per celebrar la decisió d'Urbanisme i Medi Ambient, que va decidir tombar el projecte del macrocàmping de Garriguella perquè el veu «desproporcionat» i mal situat. L'informe que va emetre Urbanisme va ser «del tot desfavorable» perquè el projecte «suposava fer una nova ciutat». El macrocàmping preveia tenir uns 260 bungalous i mobile homes i més de 8.800 metres quadrats d'edificacions.

En aquesta decisió ha tingut un paper clau Salvem Garriguella, ja que per impedir la instal·lació del càmping van presentar al·legacions i a finals de l'any passat van presentar a l'Ajuntament 2.100 signatures per demanar que s'aturés.

Ara, per celebrar que la seva acció de pressió ha donat els seus fruits, l'organització ha decidit organitzar una festa sota els lemes «Festa per celebrar que hem guanyat» i «No al macrocàmping, sí a l'espai agrari».

A partir de les 12.30h al cementeri Vell, al costat de l'església de Garriguella, s'oferirà vermut de la Cooperativa de Garriguella. A més, l'acte estarà amenitzat per la banda 'Band D'Kintos'.

L'organització espera l'assistència de diverses organitzacions com IAEDEN o la Unió de Pagesos.