Endesa ha millorat el servei elèctric al municipi alt empordanès de Pedret i Marzà amb la renovació d'una línia de baixa tensió que dona subministrament a les cases ubicades als afores del nucli urbà. Aquesta actuació, forma part dels plans de la Companyia per a millorar la infraestructura de distribució elèctrica a la comarca.

Els treballs s'han fet a la línia que surt del centre de transformació ubicat al carrer del Mar, al mateix municipi. Concretament, s'han substituït prop de mig quilòmetre de cablejat convencional per a un de tipus trenat. Aquest fet representa una reducció important de les mides i de l'amplitud física de la línia, alhora que presenta una major resistència als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes.

Aquesta actuació forma part dels plans de la Companyia per a millorar la infraestructura de distribució elèctrica a la comarca de l'Alt Empordà amb l'objectiu de dotar-la de les darreres millores tecnològiques per tal de poder garantir la qualitat i continuïtat del servei als seus clients.