La zona de jocs infantils situada a la plaça del Rei de Roses, acaba d´ampliar-se amb la instal·lació, ja finalitzada, d´un nou mòdul de gronxadors, un d´ells adaptat per a infants amb mobilitat reduïda.

El nou equip consta de dos gronxadors, un tipus "bressol" que augmenta la seguretat dels més petits, ja que permet protegir totalment el cos del nen mentre s´està gronxant i evitar possibles caigudes, mentre que l´altre és un gronxador amb un disseny ergonòmic adaptat per a infants amb mobilitat reduïda.

Amb aquesta actuació, Roses compta amb el primer parc infantil adaptat a persones amb diversitat funcional, que permet integrar nens de diferents capacitats en el joc. Gràcies a la nova instal·lació, tots els nens i nenes poden divertir-se i jugar conjuntament, tal i com han fet recentment els participants del casal d´estiu de l´entitat Tramuntanets, que han estat els primers a inaugurar el nou gronxador.

L´acció s´emmarca dins el programa que l´Ajuntament desenvolupa per millorar l'accessibilitat i la inclusivitat dels espais públics i ha consistit en el subministrament, instal·lació i formació de l´àrea de seguretat necessària amb terra de cautxú, amb un cost total de 7.000 €.