L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf acaba de finalitzar la seva tercera fase de reformes on han fet dues noves Junior Suites, una nova botiga de golf i un nou Garden Bar.

Les dos noves Junior Suites es caracteritzen per tenir un accés independent de l'hotel amb un jardí privat. A més a més són Pet Friendly i es pot llogar llits per la teva mascota i, així, gaudir amb ella d'unes vacances merescudes. El seus noms són de les òperes: Carmen i La Traviata, seguint la línia ja creada amb les altres suites amb noms d'obres representades al Festival de Peralada.

Per poder gaudir del privilegiat paisatge que envolta l'Hotel, s'ha creat el Garden Bar, un espai que convida a relaxar-te i poder gaudir d'un menú healthy i quatre varietats de sucs/ batuts naturals.

I finalment, la nova botiga Pro-Shop que ha aportat una major funcionalitat i visibilitat a la tenda de golf, a més a més s'ha aconseguit que fos fàcil de recorre i així el producte fos el protagonista, estigués ben exposat i s'entengués tota la seva diversitat en una ràpida visualització.

La seva primera gran reforma es va fer al 2016 on van fer una remodelació i millora integral a càrrec de Tarruella & Trenchs Studio. Els treballs es van realitzar amb dos parts. Una primera part on es van remodelar els espais gastronòmics, recepció de l'hotel, zones comuns, Wine Spa (circuit d'aigües i zona de tractaments), 30 Habitacions Dobles i 2 Habitacions Suites. I una segona part on es van remodelar les 23 habitacions restants

La fase anterior, la segona del procés, va tractar de noves habitacions. Un total de sis Suites, quatre Junior Suites, una Suite Jardí i per últim, una Suite Presidencial dissenyades també com la resta de l'Hotel per Tarruella & Trenchs Studio. Els noms de les habitacions són de produccions d'òpera de Festival Castell de Peralada com Madama Butterfly, Turandot, Otello, Andrea Chénier, Don Giovanni i La Bohème. Per altra banda també s'hi va fer una nova gran sala de reunions, la Sala Albera, totalment oberta i amb capacitat per a 120 persones per a un dinar o per a reunions. Per últim una remodelació de l'antiga sala de tastos de vins i biblioteca ara anomenada Sala Muntaner. Una preciosa sala per a reunions i banquets de fins a 50 persones, amb una terrassa privada i una sala de jocs annexa.

Tot i que hi ha prevista una quarta fase de reformes on inclourà una nova piscina y gimnàs, encara no està definit quan serà.

Com a novetat, enguany l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf també celebra el 25 aniversari del Golf Peralada i entre d'altres actes, l'Hotel s'estrena com a escenari paral·lel del Festival Castell de Peralada amb l'espectacle El Bis - una Nit de Cabaret amb Xavier Sabata. A la terrassa de l'Hotel s'ha programat una proposta inèdita i exquisida pels amants de l'originalitat i l'art en majúscula, amb una nit de cabaret amb el contratenor Xavier Sabata, -artista resident de la present edició.

http://www.festivalperalada.com/ca/programacio/136/el-bis-una-nit-de-cabaret/

Sobre l'Hotel Peralada

L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf és un hotel de cinc estrelles en el cor de l'Alt Empordà, envoltat de parcs naturals i prop de les millors platges de la Costa Brava. Està situat en un camp de golf de 18 forats, amb 62 luxoses habitacions i un Wine Spa, centre de bellesa i benestar basat en les propietats del vi i el raïm. Amb un restaurant i un bar, piscina interior i exterior, recepció 24h, accés WIFI gratuït i sales de reunions amb capacitat màxima de 350 persones amb llum natural i magnífiques vistes, és també un lloc ideal per als negocis i celebracions. L'hotel va inaugurar-se l'any 2001 i el 2016 s'hi va realitzar una reforma integral.

El Wine Spa és un centre de benestar i bellesa inspirat en la tradició vinícola de Peralada. Ofereix una àmplia oferta de tractaments facials i corporals basats en els beneficis naturals del vi i dels derivats del raïm, que combaten els radicals lliures, estimulen la producció de fibres de col·lagen i elastina i afavoreixen la circulació de la sang. El vi, ha demostrat tenir, entre altres, un efecte protector davant les malalties cardiovasculars. A més, disposa d'una exclusiva línia cosmètica pròpia que ofereix tot el poder antioxidant, hidratant i regenerador que la pell necessita.