El Festival de Peralada ha estat el marc escollit per Grifols, companyia global de referència en l'àmbit de la salut, per presentar aquest divendres, 13 de juliol, la nova imatge de la centenària aigua de Vilajuïga. Amb aquest acte, Vilajuïga inicia oficialment una nova era que ha comptat amb una inversió de 5,5 milions d'euros destinats a la remodelació, modernització i restauració integral de les seves instal·lacions, tant en l'àmbit industrial com arquitectònic, així com la renovació de la imatge corporativa, sempre fidel al seu llegat històric, a la seva personalitat única i als seus orígens.

Aquest ferm posicionament queda ben palès en la nova ampolla, caracteritzada per una atrevida asimetria que la fa tan única com l'aigua que conté i que vol retre homenatge al territori modelat per la tramuntana i esculpit per la pluja i l'erosió del pas del temps, com és l'Empordà.

Per aquesta delicada tasca, Vilajuïga ha comptat amb l'estudi MOS per al disseny de la nova ampolla i la marca, i ha confiat a l'agència Larsson-Duprez l'enfoc estratègic i creatiu.

L'aigua gastronòmica per excel·lència

L'aigua gastronòmica per excel·lència

Les bombolles carbòniques naturals de Vilajuïga són més fines i més nombroses que les d'una aigua amb diòxid de carboni (CO2) afegit. És per això que l'aigua 'amb agulla' de Vilajuïga ofereix uns punts subtils de gas que la fan molt delicada en boca. Els estrats geològics locals aporten diferents minerals que són els que donen a Vilajuïga les seves característiques i sabor tant exclusius.

A més, la singularitat de l'aigua converteixen Vilajuïga en l'opció ideal per maridar amb la gastronomia, ja que a més de ser lleugerament gasificada i no saciar, marida amb els bons vins i caves per la seva suavitat i estructura organolèptica.

Prèviament a la presentació oficial al Festival de Peralada, la família Grifols ha acollit a la planta d'aigua de Vilajuïga un grup de professionals de la gastronomia, entre els quals hi havia Ferran Adrià, i periodistes, per presentar-los l'estat dels treballs que s'estan portant a terme a la instal·lació, per poder tenir-ho tot a punt per llançar el producte al mercat entre setembre i octubre d'aquest mateix any.

10

La històrica aigua de Vilajuïga torna a brollar amb la imatge renovada

El seu caràcter únic, i una cuidada i limitada producció, fan de Vilajuïga l´aigua mineral natural carbònica natural amb més personalitat de Catalunya.