13 de juliol de 2018
13.07.2018
Roses

Continuen les millores de la zona esportiva de Roses

Substituir la coberta de l'Estadi Municipal té un pressupost de 102.000 euros

13.07.2018 | 12:27
L´Ajuntament vol substituir la coberta de l´estadi municipal

Ajuntament de Roses prossegueix amb els projectes de millora de la zona esportiva de la població, en aquesta ocasió amb la substitució de la coberta de l´Estadi Municipal, consistent en l´enretirada de l´actual de fibrociment i la col·locació d´una nova amb xapa. El projecte, aprovat inicialment, compta amb un pressupost de 102.000 €.

L´actual coberta que resguarda el públic de les inclemències del temps, de 720 m2, està formada per una placa simple de fibrociment tipus ona, no aïllada interiorment i que presenta problemes d´entrades d´aigua per falta d´estanqueïtat i pel trencament de materials de la coberta. Alguns elements també presenten evidents signes d´oxidació.

Davant aquesta deficiències, el consistori procedirà properament a la substitució d´aquesta coberta per una nova de panell amb xapa. El projecte inclou també el sanejament dels pilars de formigó existents, la renovació de les instal·lacions d´enllumenat i de megafonia, i es recol·locaran les càmeres exteriors existents.

Aquesta renovació passarà a sumar-se a les actuacions de manteniment i millora que l´Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys a la zona esportiva, com la construcció d´un edifici de serveis annex a la Pista Polivalent, la instal·lació d´un rocòdrom i la renovació de vestidors al Pavelló, o la renovació de la gespa artificial dels camp de futbol de la Vinyassa, entre les més recents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook