13 de juliol de 2018
13.07.2018
Roses

Continuen les millores de la zona esportiva de Roses

Substituir la coberta de l'Estadi Municipal té un pressupost de 102.000 euros

13.07.2018 | 12:27
L´Ajuntament vol substituir la coberta de l´estadi municipal

L'Ajuntament de Roses prossegueix amb els projectes de millora de la zona esportiva de la població, en aquesta ocasió amb la substitució de la coberta de l'Estadi Municipal, consistent en l'enretirada de l'actual de fibrociment i la col·locació d'una nova amb xapa. El projecte, aprovat inicialment, compta amb un pressupost de 102.000 €.

L'actual coberta que resguarda el públic de les inclemències del temps, de 720 m2, està formada per una placa simple de fibrociment tipus ona, no aïllada interiorment i que presenta problemes d'entrades d'aigua per falta d'estanqueïtat i pel trencament de materials de la coberta. Alguns elements també presenten evidents signes d'oxidació.

Davant aquesta deficiències, el consistori procedirà properament a la substitució d'aquesta coberta per una nova de panell amb xapa. El projecte inclou també el sanejament dels pilars de formigó existents, la renovació de les instal·lacions d'enllumenat i de megafonia, i es recol·locaran les càmeres exteriors existents.

Aquesta renovació passarà a sumar-se a les actuacions de manteniment i millora que l'Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys a la zona esportiva, com la construcció d'un edifici de serveis annex a la Pista Polivalent, la instal·lació d'un rocòdrom i la renovació de vestidors al Pavelló, o la renovació de la gespa artificial dels camp de futbol de la Vinyassa, entre les més recents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook