Èxit solidari en el Sopar Benèfic ´Cap nen sense diagnòstic´ del divendres 6 de juliol a l´Hotel Carlemany de Girona, amb prop de 220 assistents que van gaudir de la vetllada escoltant el conferenciant Víctor Küppers. La iniciativa organitzada pel Rotary Club Girona va aconseguir 11.400€ per a l´Institut de Recerca de l´Hospital Vall d´Hebron, que treballa amb l´objectiu d´aconseguir la curació o millora de la qualitat de vida dels nens que pateixen malalties minoritàries.

Alfons Macaya (Cap del servei de neurologia pediàtrica de l´Hospital Vall d´Hebron) i Francina Munell (coordinadora de la Unitat de Malalties Neuromusculars pediàtrica de l´Hospital Vall d´Hebron) van exposar el projecte ´Cap nen sense diagnòstic´ i van rebre el taló de mans del President del Rotary Club Girona, Marc Payrà.

El reconegut autor, professor i conferenciant Víctor Küppers (Eindhoven, 1970) va brillar en la ponència sobre malalties minoritàries seguint les directrius de la seva filosofia vital basada en l´alegria i l´entusiasme.

La iniciativa ha comptat amb el suport de l´Ajuntament de Girona, l´Ajuntament de Riudellots de la Selva, el BNI, l´AEEG i la col·laboració de més de vint entitats privades.