L'Ajuntament de Roses està realitzant les tasques de nova senyalització de les diferents parades que integren les dues línies de transport urbà de viatgers de la població: la Línia 1E, que connecta amb Santa Margarida, i la línia 2E que ho fa amb les platges i urbanitzacions de Canyelles- Almadrava.

Amb la nova senyalització, els usuaris poden identificar fàcilment els punts d'aturada dels autobusos, així com consultar els horaris concrets corresponents a cada parada, intervals i freqüències de pas.

La línia de transport amb Santa Margarita (L1E), circula des de la rotonda de l'Oficina de Turisme, cada 30 minuts, entre les 8.30 i les 23.30 h. Per la seva banda, la L2E, comunica Turisme amb la platja de l'Almadrava entre les 9 del matí i les 22 h, cada hora. Les dues línies ofereixen el seu servei fins al 30 de setembre, moment en què entrarà en funcionament la línia 3 d'hivern.

D'aquesta manera, Roses disposa d’aquesta prestació durant tot l'any, d'acord a les necessitats de recorreguts i freqüències corresponents a cada temporada. Podeu consultar horaris i recorreguts en el següent enllaç.