04 de juliol de 2018
04.07.2018
Roses

Roses ja té canal públic nàutic a Santa Margarida

La mesura permet recuperar les activitats de vela o rem la platja de la urbanització després de suprimir-se l'estiu passat

04.07.2018 | 09:34
Roses ja té canal públic nàutic a Santa Margarida

L'Ajuntament de Roses ja té en servei el canal d'ús públic d'esports nàutics a vela i a rem a Santa Margarida, una reivindicació després que es decidís retirar l'activitat de les platges d'aquest sector. L'estiu passat, l'Ajuntament no va obtenir a temps l'autorització necessària per adequar el canal públic.

Un cartell marca a la zona de banyistes l'ús del canal delimitat amb boies. El canal és exclusiu per a la sortida de les persones que practiquen activitats nàutiques a vela o rem i es prohibeix el bany, malgrat que alguns dels banyistes fan cas omís a les indicacions.

El canal se situa davant la zona de l'aparcament de Santa Margarida, a l'altura aproximadament de l'hotel Marítim.

L'adequació del canal garanteix que les persones que practiquen aquest esport tinguin un accés al mar des de Santa Margarida, un dels punts més turístics de Roses.

L'Ajuntament compleix així el compromís adoptat amb empresaris turístics i veïns de Santa Margarida després de decidir modificar el Pla d'Usos de Platges eliminant l'activitat de la zona de Santa Margarida i concentrant-la al port.

La mesura va comportar moltes queixes i protestes, fins i tot de tots els grups de l'oposició en bloc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook