La construcció del tercer pavelló esportiu de Figueres, previst al sector de l'Olivar Gran, es votarà en el proper ple ordinari del mes de juliol, que se celebrarà aquest djous. L'aprovació inicial del projecte executiu consta a l'ordre del dia de la sessió plenària i se'n preveu l'aprovació.

La votació del dijous és un dels passos previs per poder licitar-ne la construcció passat l'estiu, tal com ha anunciat l'Ajuntament de Figueres. Amb un cost de 5,8 milions d'euros, es construirà en una zona encara pendent d'urbanitzar a l'àrea de l'Olivar Gran i es preveu ampliar la zona esportiva amb la instal·lació de la segona piscina i es complementarà amb unes pistes a l'aire lliure. A l'agost podria votar-se l'aprovació definitiva.

El termini d'execució de les obres serà de setze mesos, la construcció es podria iniciar a finals del 2018 o a principis del 2019 i la instal·lació esportiva seria una realitat el 2020.

El tercer pavelló és una reclamació històrica dels clubs de la ciutat, que pateixen el dèficit d'instal·lacions esportives. El pavelló esportiu també preveu contribuir a l'impuls del desenvolupament urbanístic del sector de l'Olivar Gran.