28 de juny de 2018
28.06.2018
Figueres

Figueres oferirà busos gratuïts des de l'Escala i Perpinyà per portar turistes a la ciutat

Tindran una freqüència de dos dies per setmana des del 9 de juliol fins al 31 d'agost

28.06.2018 | 13:50
L'alcaldessa amb els líder de la iniciativa.

L'Ajuntament de Figueres posarà busos gratuïts des de l'Escala (amb parada a Roses i als càmpings de Sant Pere Pescador) i Perpinyà per atraure turistes allotjats a la Costa Brava i a la Catalunya Nord aquest estiu. El servei tindrà una freqüència de dos dies per setmana des del 9 de juliol fins al 31 d'agost. La previsió és que els vehicles arribin a la ciutat cap a quarts d'onze del matí i un cop aquí s'acompanyarà als visitants a l'Oficina de Turisme, passant pel centre de la ciutat i se'ls oferirà un tast de vins. Després se'ls deixarà temps lliure i a la tarda se'ls donarà la possibilitat de visitar el Castell de Sant Ferran, abans de tornar als seus llocs d'origen.

Els visitants també podran gaudir de descomptes en diversos comerços. La iniciativa compta amb un pressupost de 35.000 euros finançats pel consistori.

Figueres posa en marxa aquest estiu la campanya de promoció turística i comercial 'Figueres, as you like!". La iniciativa preveu posar autobusos gratuïts des de l'Escala i Perpinyà per portar turistes a la ciutat i fomentar que hi facin activitats i despesa.

El servei funcionarà del 9 de juliol fins al 31 d'agost. De l'Escala, sortiran els dilluns i els dimecres a tres quarts del nou del matí. Durant el trajecte, pararan a recollir visitants als càmpings de Sant Pere Pescador i a Roses. A la Catalunya Nord, els combois oferiran rutes els dimarts i els dijous amb sortida a la mateixa hora de Sant Cyprien i parada a Perpinyà.

La previsió és que els turistes arribin a la ciutat, acompanyats d'un guia, pels volts de dos quarts d'onze del matí. Un cop aquí se'ls oferirà una ruta pel centre de la ciutat amb destí l'Oficina de Turisme. Després, participaran en un tast de vins i disposaran de temps lliure fins cap a les cinc de la tarda. Els que ho desitgin, també podran visitar de forma gratuïta el castell de Sant Ferran, una hora abans de la tornada als seus llocs d'origen.

A més, podran gaudir de descomptes en diversos comerços adherits a l'associació Comerç Figueres.
L'Ajuntament de Figueres promou la iniciativa amb un pressupost que ronda els 35.000 euros. Per a fer-ho possible, s'han mantingut contactes amb els càmpings de la zona, oficines de turisme i agents turístics dels diferents municipis implicats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent