Bon Preu va reobrir, el passat dimecres 13 de juny, un nou supermercat Bonpreu a Empuriabrava. Està situat a l'avinguda Joan Carles I, al sector de Sant Maurici número 21, en un espai que fins ara estava ocupat per un antic Esclat. Les principals novetats de la reforma han consistit en ampliar la sala de vendes, que ara compta amb més de 1.300 m2, la incorporació de 97 places d'aparcament i també una benzinera EsclatOil. L'obertura de l'establiment s'ha fet amb un equip humà format per 31 persones, 6 de les quals són noves contractacions.

L'antiga instal·lació s'ha remodelat durant sis setmanes, i s'ha ampliat per reobrir-lo sota l'ensenya Bonpreu. Aquesta nova imatge ha comptat amb un pressupost de 615.000 euros. L'establiment ara disposa de noves seccions de carnisseria i fleca, a part de les que ja s'oferien de xarcuteria, formatgeria, peixateria, fruiteria i celler.

A l'entrada de Castelló

Paral·lelament, a la rodona d'entrada de Castelló d'Empúries també està prevista l'obertura d'un nou establiment de la mateixa firma. Actualment, el nou edifici està en construcció i, si el calendari d'obres se segueix el ritme previst, l'hipermercat es podrà obrir a finals de juliol.

Amb aquestes dues obertures, la cadena reforça la seva presència a l'Alt Empordà, ampliant serveis que ja està oferint als establiments de Figueres, la Jonquera, Roses, Sant Pere Pescador i l'Escala. Bonpreu i Esclat aposten per una política de proximitat i complicitat amb el territori, promovent productes locals de qualitat, fet que converteixen les firmes en referents de productes de km 0 a Catalunya.