Els Bombers de la Generalitat treballen des d´aquesta matinada en l´extinció d´un incendi forestal a Llançà, situat al costat del quilòmetre 18 de la carretera N-260. L´incendi, del qual s´ha rebut l´avís a les 02.19 hores, està estabilitzat.

Durant la nit, s´han activat una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, amb les unitats GRAF, que han realitzat cremes d´eixamplament per tal de frenar l´avenç de l´incendi. Aquest matí, es mantindran unes 10 dotacions terrestres i amb el suport d´un helicòpter.

Poc després de les 06.00 hores del matí, els efectius ja han pogut tancar amb línies d´aigua tot el perímetre i estabilitzar l´incendi. I, a hores d´ara, continuen remullant i revisant la zona afectada per tal de poder donar-lo per controlat.

Segons dades provisionals, a l´espera d´un perímetre definitiu per part del Cos d´Agents Rurals, l´incendi hauria afectat unes 6 hectàrees de vegetació forestal.

Cal destacar que a causa de l´incendi no hi ha hagut ferits ni ha calgut realitzar desallotjaments, així com tampoc no hi ha hagut afectació a la xarxa viària.