06 de juny de 2018
06.06.2018
40 Aņos
40 Aņos
Figueres

La Guārdia Urbana de Figueres se suma a la iniciativa per lluitar contra el cāncer infantil

Amb la campanya "Pels valents", ha posat a la venda 500 escuts solidaris que es destinaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

06.06.2018 | 14:02
La Guārdia Urbana de Figueres se suma a la iniciativa per lluitar contra el cāncer infantil

La Guàrdia Urbana de Figueres s'ha adherit a la campanya "Pels valents" amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. Els agents del cos figuerenc han posat a la venda 500 escuts solidaris a un preu de 4 euros que es destinaran íntegrament al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Els escuts, que estan brodats amb el logotip de la Guàrdia Urbana de la ciutat i incorporen l'etiqueta #pelsvalents, es poden adquirir a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Figueres -de dilluns a diumenge les 24 hores- o al punt d'informació de la Casa Consistorial, de dilluns a divendres de 8 a 21 h.

L'escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a amises, dessuadores o motxilles.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Quim Felip, es mostra "orgullós" dels agents que han promogut la campanya a la ciutat, a qui agareix la sensibilitat que han demostrat, i afirma que iniciatives com aquesta apropen la Guàrdia Urbana a la ciutadania. Felip ha avançat que properament es presentaran altres propostes que s'estan treballant per apropar la Guàrdia Urabana als ciutadans i, en especial, als més petits.
La campanya ja compta amb la col·laboració de desenes de policies locals d'arreu de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook