22 de maig de 2018
22.05.2018
Figueres

Figueres optimitza les zones cÓrrega i descÓrrega amb una nova regulaciˇ horÓria

Al centre l'horari serÓ ininterromput de 8 a 18 h, i a la resta, l'horari serÓ de 8 a 13 h i de 16 a 18 h

22.05.2018 | 16:20
Francesc Cruanyes i Maria └ngels Olmedo.

L'Ajuntament de Figueres ha implantat una nova regulació horària de les zones d'aparcament de càrrega i descàrrega per tal d'optimitzar l'ús de l'estacionament urbà. La mesura estableix que al centre de la ciutat l'horari serà ininterromput de 8 a 18 h, i a la resta de zones, l'horari serà de 8 a 13 h i de 16 a 18 h.

Aquesta setmana ja s'ha iniciat la instal·lació de nova senyalització a la zona del centre i s'està acabant d'enllestir la de la resta de la ciutat.

La nova mesura parteix d'un estudi de l'ús, rendibilitat i freqüència de les zones de càrrega i descàrrega que s'ha elaborat després que el Ple de l'Ajuntament aprovés per unanimitat una moció presentada pel grup municipal del PP, que proposava analitzar i valorar possibles modificacions horàries d'aquestes zones d'estacionament per fer-ne un ús correcte.

La nova regulació resultant determina que tothom podrà utilitzar les zones de càrrega i descàrrega a partir de les 18 h, fet que facilitarà l'aparcament per a realitzar compres de 18 a 20 h.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Francesc Cruanyes, explica que l'objectiu és "optimitzar al màxim l'espai d'estacionament urbà, fent-lo compatible amb les necessitats dels professionals i la dels veïns", i que, a més dels nous horaris, es vetllarà perquè es compleixin els temps de càrrega i descàrrega, afavorint la rotació.

Cruanyes afegeix que aquesta iniciativa "també ens mostra com n'és de fàcil entendre's amb qualsevol grup municipal quan les voluntats de millora ciutadana apunten solucions compartides".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent