L'ANC Guàrdia de la Muga per la Independència ha decidit donar suport als polítics que són a la presó o a l'exili i a les seves famílies amb un sopar i un concert. En l'acte, que es fa aquest dissabte, dia 19, a les 8 del vespre, hi participaran la germana de la consellera Dolors Bassa, Montse Bassa, i el seu fill, Pau Surroca.

Al llarg del vespre i la nit, hi haurà actuacions i es podrà sopar amb una oferta pensada per a l'ocasió: frankfurt i beguda (cervesa o refresc) per 10 euros. En el preu, hi va inclòs un got reciclable anomenat Got per la llibertat.

Els fons recollits serviran per col·laborar en les despeses que els familiars de Bassa tenen en qüestions com ara els viatges per visitar-la sempre que poden a la presó d'Alcalá-Meco, a Madrid, on ja fa més de 80 dies que està internada. El sopar-concert solidari es fa a l'aparcament de l'antic ajuntament, a tocar la plaça del Ramal. Entre els grups confirmats hi ha Cave Cattus i Ca Vell.

L'ANC Guàrdia de la Muga per la Independència aplega els municipis de Llers, Terrades, Sant Llorenç de la Muga i Albanyà.