10 de maig de 2018
10.05.2018
Garriguella

Urbanisme tomba el projecte del macrocàmping de Garriguella

El director general d'Urbanisme diu que el projecte gairebé "suposava fer una nova ciutat" i anuncia que la Generalitat farà un pla director d'abast català per regular aquests centres de vacances

10.05.2018 | 16:05
La zona on es preveia construir un càmping

La comissió d'Urbanisme de Girona ha tombat el projecte del macrocàmping de Garriguella perquè el veu "desproporcionat" i mal situat. El director general d'Urbanisme, Agustí Serra, assegura que s'ha emès un informe "del tot desfavorable" perquè el projecte gairebé "suposava fer una nova ciutat".

De fet, el macrocàmping preveia tenir fins a uns 260 bungalous i mobile homes i més de 8.800 metres quadrats d'edificacions (entre recepció, restaurants, dutxes i altres serveis). Aprofitant que el projecte s'ha debatut a la comissió d'aquest maig, Serra també ha anunciat que la Generalitat vol impulsar un pla director d'abast català per regular els càmpings. "La legislació actual és molt genèrica i cal dur a terme una reflexió a fons", ha subratllat el director general d'Urbanisme, afegint que s'està plantejant implantar una moratòria per a l'obertura de nous càmpings mentre es redacta el pla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook