La psicòloga, coach i conferenciant Joana Frigolé; l'especialista en comunicació i consciència Edgar Tarrés, i l'Hotel Can Xiquet, de Cantallops, s'han unit per organitzar una activitat on es donarà als assistents eines per transformar la seva vida, a més de viure una experiència exclusiva, divertida, saludable i amb grans dosis de benestar. Es tracta d'una conferència-sopar-viatge sensorial que es fa aquest divendres, 4 de maig.

L'activitat començarà a les 20.00 hores amb una conferència de la coach Joana Frigolé, autora del llibre "Posa llum a la teva vida", d'Editorial Amat. Durant la xerrada, titulada "Dona un gir a la teva vida. Genera't emocions i relacions poderoses", s'abordaran les emocions i com ens infleuxien en el nostre dia a dia. Què són, com marquen la nostra vida i, sobretot, com la condicionen. Però també parlarà sobre com viure-les i gestionar-les per transformar-les en eines que ens ajudin a viure la vida que volem.

Quan acabi, els assistents tindran temps de valorar i comentar el contingut de la conferència durant el sopar-tertúlia preparat per l'Hotel Can Xiquet.

Per finalitzar la vetllada, Edgar Tarrés oferirà una experiència sonora amb instruments d'alta vibració i tècniques de mindfulness perquè tothom pugui experimentar, interiorment, allò que Joana Frigolé haurà explicat al principi. Serà una sessió molt relaxant i profundament saludable.

Les entrades a l’esdeveniment tenen un preu de 46 euros i es poden reservar a l’Hotel Can Xiquet de forma online.

Edgar Tarrés explica que "El Meu Poder de Canvi" neix d'una necessitat molt real de la nostra societat de trobar moments de benestar, per poder sentir i estar amb el nostre cos, i poder transformar tot allò que tenim dins i que no ens deixa avançar. La prova que cada vegada hi ha més interès en aquest tema és que cada vegada es venen més llibres i publicacions sobre salut, benestar i creixement personal. A més, el turisme de benestar augmenta més d'un 40% des del 2013 i representa un mercat de 680 bilions de dòlars.