La Sala La Cate acull aquest dissabte a les 21.00 hores l´espectacle Els dies que vindran, el muntatge de la directora i actriu Cristina Cervià, de la mà de la companyia La Sueca. A partir de textos de Txékhov, tres dones posen veu als personatges femenins que l´autor rus va imaginar fa més de cent anys, però que permeten revisar la realitat actual a la perfecció.

Entendre l´ànima humana

Clara Garcés, Mireia Vallès i Lavínia Vila són les intèrprets d´Els dies que vindran, un muntatge que se submergeix en l´univers d´Anton Txékhov, segurament l´autor que després de Shakespeare millor ha entès l´ànima humana. La companyia La Sueca, amb la direcció de Cervià, es fixa en una de les constants del mestre rus: l´esperança en alguna cosa millor que encara ha d´arribar a la nostra existència. Centrant-se en les dones, l´obra revisita un dels grans temes dels personatges teatrals femenins, la lluita per aconseguir allò que desitgen, a pesar de tot. D´aquesta manera, presenten una mirada contemporània, reivindicativa i genuïna sobre els arquetips femenins txekhovians.

La companyia La Sueca neix durant la primavera del 2016. Els dies que vindran és la seva primera proposta de creació, dirigida per Cristina Cervià.