13 de abril de 2018
13.04.2018
40 Años
40 Años
Roses

Ja són 160 les propostes presentades al Pressupost Participatiu de Roses

A deu dies perquè s'acabi el termini, el consistori agraeix l'alta implicació ciutadana

13.04.2018 | 14:21
La bústia corresponent al pressupost municipal 2018.

El bon ritme en la presentació de projectes fa pensar que s'igualarà, o inclús superarà, l'alt grau de participació assolit el passat any, en què el procés de recollida de propostes finalitzà amb un total de 177, superant àmpliament les previsions inicials.

Enguany, el consistori sotmet a decisió popular una partida de 300.000 euros (un 8,5%) del capítol d'inversions del Pressupost Municipal), doblant així la quantitat respecte a la primera edició, i engegant per segon any una experiència de pressupostos participatius.

El període de recollida de propostes es manté obert fins al 23 d'abril. Aquestes aportacions es poden fer arribar a través del web www.tudecideixesroses.cat, o bé presencialment a les bústies instal·lades al Servei d´Atenció al Ciutadà (SAC), l'Oficina de Turisme i la Biblioteca Municipal. Posteriorment, la segona fase consistirà en la valoració de les propostes recollides, que seran analitzades i quantificades pels serveis tècnics municipals.

L'Ajuntament recorda que només seran sotmeses a votacio? aquelles que tinguin un cost menor o igual a 300.000 €, es refereixin a àmbits de competència municipal, siguin viables tècnicament i considerades inversions.

La voluntat del govern rosinc és implicar la ciutadania en la presa de decisions pressupostàries, potenciant la seva participació activa i treballant bidireccionalment entre veïns i Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook