11 de abril de 2018
11.04.2018
40 Años
40 Años
Palau-Saverdera

Les entitats de Palau-saverdera poden demanar subvenció fins al dia 31 de maig

Les associacions poden demanar pressupost per finançar les activitats d'aquest any

13.04.2018 | 14:11

Les entitats de Palau-saverdera ja poden apropar-se a l'Ajuntament per demanar les subvencions que els permetrien finançar les activitats d'aquest any. Tots aquells interessats a obtenir-les han de tenir present que és fonamental estar inscrits al registre municipal d'associacions, i que disposen fins al dia 31 de maig per enviar la sol·licitud.

Els requisits necessaris per demanar la sol·licitud són els següents: la instància genèrica per fer la sol·licitud de la subvenció; el programa de les activitats que es fan o una còpia del projecte; la quantitat sol·licitada, que en cap cas podrà superar el cost total de l´activitat; els documents comptables oficials dels darrers dos exercicis, és a dir, còpia dels llibres de comptabilitat, factures, ingressos i despeses; i un justificant que confirmi si s´han rebut altres tipus d'ajuts o subvencions.

Els tràmits poden fer-se de manera presencial a les oficines municipals, o bé per internet si es disposa d'identificació amb certificat digital. En el pressupost de l'Ajuntament per a aquest any, hi ha reservada una partida de 3.000 euros per subvencionar les activitats de les entitats locals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook