10 de abril de 2018
10.04.2018
40 Aņos
40 Aņos
L'Escala

El cāmping Punta Milā de l'Escala rep el distintiu de garantia de qualitat ambiental

L'equipament compleix amb tots els criteris ambientals necessaris per a l'obtenciķ de l'ecoetiqueta catalana en la categoria de cāmpings

10.04.2018 | 13:48
El cāmping té garantia de qualitat ambiental.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat el Distintiu de garantia de qualitat ambiental al Càmping Punta Milà, ubicat a l'Escala. Aquest distintiu correspon al sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent.

El càmping Punta Milà, que disposa de zona d'acampada i zona de "glàmping" –tendes equipades–, compleix amb tots els criteris ambientals necessaris per a l'obtenció de l'ecoetiqueta catalana en la categoria de càmpings. Aquests criteris estan relacionats amb la correcta separació i gestió dels residus; la incorporació de sistemes per a l'estalvi d'aigua i mesures d'estalvi i eficiència energètica, especialment en l'àmbit de la il·luminació i la climatització; la compra de productes amb etiqueta ecològica; la formació ambiental dels treballadors; i també la comunicació i promoció entre els usuaris i treballadors.

Amb aquesta certificació el càmping rep un reconeixement oficial al seu compromís ambiental i a la seva aposta cap a un model turístic més sostenible.

Ja són 16 els càmpings catalans que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook