El Consell d'Administració de Bright Food Group Spain accionista majoritari de les empreses que formen el Grup Miquel, ha aprovat el canvi de denominació social de Miquel Alimentació Grup que es convertirà en General Markets Food Iberica (GM Food Iberica). Aquesta decisió del Consell es formalitzarà en les properes setmanes.

El Consell de la Companyia, de capital 100% xinès, ha pres aquesta decisió en una aposta per la internacionalització i la consolidació del seu projecte per posicionar-se com el líder al mercat horeca espanyol.

A punt de complir els 3 anys formant part del conglomerat xinès Bright Food, la matriu asiàtica ha decidit impulsar el canvi de denominació marcant l'inici d'un nou capítol en la internacionalització de la companyia. L'evolució a GM Food Iberica reforça la visió més internacional de la companyia, després de la posada en marxa d'una societat a Shanghai a finals del passat any.

Aquesta nova identitat, també reforça l'objectiu de GM Food Iberica de posicionar-se com a líder del mercat horeca amb les seves línies de cash & carry (Gros Mercat) i Foodservice. L'obertura de la nova plataforma logística de Torrejón d'Ardoz, amb una superfície de 21.000m2, és un dels eixos principals per dur a terme aquesta estratègia de negoci.

General Markets Food Iberica

GM Food Iberica amb una facturació anual de 1.100 milions d'euros i un equip de més de 2.400 empleats, és una empresa internacional, propietat del conglomerat xinès Bright Food amb capital 100% xinès. La companyia, fundada el 1925, té 6 seus repartides per tot Espanya i és líder en el mercat de Horeca espanyol amb les seves ensenyes de cash & carry, GMcash - que compta amb 67 centres- i la divisió de Foodservice. Així mateix, també aposta pel negoci de retail amb l'expansió del model de supermercat de proximitat sota les ensenyes SUMA i Proxim, amb més de 600 establiments a tot el territori nacional.