11 de març de 2018
11.03.2018
40 Años
40 Años
Figueres

La crida dels Bombers ha fet efectives 154 donacions de sang en un dia a Figueres

Han muntat una parada a la plaça Catalunya dins la campanya «Els Bombers t'acompanyen a donar sang»

11.03.2018 | 09:27
La crida dels Bombers ha fet efectives 154 donacions de sang en un dia a Figueres

La parada que han muntat els Bombers de la Generalitat a la plaça Catalunya de Figueres, aquest dissabte, 10 de març, ha despertat la curiositat de desenes de persones, sobretot famílies amb nens, perquè els bombers s'han ofert a dinamitzar la jornada. Tot plegat, per una causa solidària, animar els ciutadans a fer donació de sang.

En el marc de la campanya «Els Bombers t'acompanyen a donar sang»,  que organitzen els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits en tot el territori català, l'objectiu és augmentar les reserves just abans de Setmana Santa. Les jornades solidàries es desenvolupen en 20 ciutats catalanes. A Figueres, els vianants han pogut gaudir de les exhibicions dels bombers i de les activitats promogudes per diverses entitats, que han donat suport a la iniciativa.

En tancar-se la jornada, s'han comptabilitzat 154 donacions de sang i quinze oferiments.

El 18 de març, els Bombers us ofereixen una nova oportunitat per fer el gest solidari, en aquest cas a Roses. Tindran la parada muntada a l'avinguda Pau Casals, davant dels cinemes, de les 10.00 a les 14.00 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook