8 DE MARÇ

8 DE MARÇ

Figueres

Figueres19.00 hores. Auditori dels Caputxins: Presentació del projecte de corresponsabilitat. Xerrada a càrrec de Cristina Sánchez, doctora en sociologia i professora titular de sociologia a la Universitat de Girona, i acte de lliurament del Premi Rosa Ymbert.

19.00 hores. Museu de la Tècnica de l'Empordà: Presentació del llibre «La força d'un destí», de Martí Gironell

20.00 hores. Placeta baixa de la Rambla. Manifestació de la #Vagafeminista organitzada per Les Garotes. Una hora abans, taller de pancartes, al mateix lloc.

21.00 hores. La Cate: Projecció d'«Alanis», d'Anahí Berneri

21.00 hores. Restaurant Hotel Pirineus: Sopar amb actuació de Marta Sunyer, organitzat per la XEC Empordà.

La Jonquera

La Jonquera

12.00 hores. Plaça de l'Ajuntament: Lectura d'un manifest en commemoració del Dia Internacional de la Dona

20.00 hores. Porxos de Can Laporta: Concert «Camí d'aigua», a càrrec de Joanjo Bosk.

L'Escala

L'Escala

18.30 hores. Biblioteca Víctor Català: Xerrada tertúlia «El paper de la dona al llarg de la història», a càrrec de Josep M. Carbó.

Llançà

Llançà

19.00 hores. Sala d'exposicions Casa de Cultura: Exposició «Imatges per pensar», de l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació.

Roses

Roses

12.00 hores. Plaça Catalunya: Penjada d'una pancarta commemorativa a la façana de l'ajuntament i lectura d'un manifest

9 DE MARÇ

9 DE MARÇ Llançà

Llançà

19.00 hores. Sala de conferències Casa de Cultura. Xerrada «L'aportació de la dona a la policia», a càrrec de la sotsinspectora Rosa Negre i la sergent Eva Subirà de la Unitat de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d'Esquadra.

10 DE MARÇ

10 DE MARÇ Figueres

Figueres11.30 hores. Espai Jove Alt Empordà. «Mares treballadores: conciliació o renúncia?», organitzat per Dona Dóna. Taula rodona amb Mònica Tornadijo, advocada laboralista i especialista en conciliació, docent i assessora de lactància; Marta Busquets, advocada, activista en l'àmbit del feminisme i la maternitat i presidenta de Dona Llum, i Judit Guirado, advocada, doula i assessora de lactància.Llançà

Llançà

21.00 hores. Hotel Gri-Mar. Sopar tradicional de la dona i música amb Jumi. (20€)

11 DE MARÇ

11 DE MARÇ

Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries

11.30 hores. Ecomuseu-Farinera. «Dones lliures en països lliures». Lectura del Manifest per part de les regidores de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries / «Shadow», a càrrec de la Cia El Paller (creadores i intèrprets Dolors Yglesias i Emma Teixidor) / concert acústic a càrrec de Beth / exposició «Geografies Menudes» (fins al 29 d'abril).

Llançà

Llançà

18.00 hores. Sala d'actes Casa de Cultura. Obra de teatre «Ruth i Mercè, separades... i què?», comèdia escrita i dirigida per Marià Font.