En el marc del seu projecte de responsabilitat social, el càmping Illa Mateua, de l’Escala, ha fet una donació de 20.000 euros a cinc entitats i ONG’s. Es tracta de Càritas parroquial de l’Escala; Tarragona Missionera, que té en marxa un projecte de construcció d’un centre de formació i assistència social a Ruanda; la Fundació ASTRID 21, que treballa amb persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals; AIMA-SM, que ofereix suport a malalts mentals de l’Àfrica Occidental; i l’associació GoodBites, vinculada a la Fundació Vicenç Ferrer, que té un programa de nutrició de les vídues de les castes més baixes de l’Índia i els seus fills.

Fa catorze anys que el càmping Illa Mateua destina un percentatge de la seva facturació a fins socials. Aquest percentatge, que va començar essent el 0,7%, s’ha anat incrementant ja que es vol contribuir el màxim possible a la millora de les condicions de vida de les persones necessitades.

L’acte es va dur a terme dimarts al vespre a la sala d’Actes de l’Ajuntament de l’Escala amb la presència de l’alcalde, Víctor Puga, el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; els responsables del càmping; i els representants de les cinc entitats i ONG’s.