Aquestes són les propostes que passen a la fase final de votació dels pressupostos participatius de Palau-saverdera:

Enderrocar l´estació transformadora de can LluentFont a la pista poliesportivaRepavimentació de la plaça CatalunyaPavimentar el carrer de la PlaçaColumbari, al cementiriMillores al dispensari: millorar l´accés de persones amb mobilitat reduïda i col·locació de baranesMillorar l´entorn de la font de Dalt: pavimentació de la part de dalt, col·locació d´embornals i tanca de proteccióReurbanització de la plaça de l´antic dipòsit de gas-eixamplament del carrer cap de CreusItinerari saludable: senyalització d´un circuit circular a la zona planera dels Aiguamolls per caminar o anar amb bicicleta

El passat dijous 22 de febrer es va fer una sessió de treball a la sala de ball del Centre Cívic i les persones que van assistir-hi van triar aquestes 9 propostes, de les 26 que es van posar sobre la taula, per passar a la fase final de votació.

Podran votar totes les persones empadronades a Palau-saverdera (registrades fins a desembre de 2017) i que tinguin com a mínim 16 anys. Les votacions es faran durant el proper mes d´abril i es podrà votar per internet o presencialment.

Finalment, l´Ajuntament executarà les propostes més votades i se´n faran tantes com donin de si els 35.000€ que estan reservats per a aquesta finalitat. Si la proposta més votada consumeix els 35.000€, només s´executarà aquesta proposta; mentre que si es pot fer amb menys diners, deixarà espai perquè es puguin executar les propostes següents de la llista de les més votades.