Nou carreteres estaven afectades a un quart de nou de la nit a causa de la nevada que assola bona part del territori català des de mitja tarda. En algunes d'aquestes vies s'alerta de la presència de neu i gel, a d'altres és obligatori l'ús de cadenes i en unes altres, a banda de tot això, s'ha restringit el pas de camions. Un de les més destacades és l'autopista AP-7, que entre Vallgorguina i Llinars del Vallès (Vallès Oriental) presenta neu i gel a la calçada. La C-152 està afectada pel mateix fenomen en dos punts, a la Vall d'en Bas i a Olot, ambdós a la Garrotxa. A Osona, la C-17 presenta nou quilòmetres de dificultat entre les Masies de Voltregà i Montesquiu, en un tram on s'ha restringit el pas de camions. Una altra carretera amb dificultats és la C-25. En aquesta també s'ha restringit la circulació de camions a 47 quilòmetres, entre Caldes de Malavella (Selva) i Calldetenes (Osona).

A la carretera C-37 hi ha dificultats a 20 quilòmetres, entre la Vall d'en Bas (Garrotxa) i Manlleu (Osona). Igualment s'ha restringit el pas de camions. La C-58 té neu i gel a la caçada durant cinc quilòmetres, entre Vacarisses i Viladecavalls, al Vallès Occidental.

També hi ha neu a la C-63, a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa), on en un tram de cinc quilòmetres calen cadenes i s'ha restringit el pas als vehicles de tercera categoria.

A la GI-543, a Viladrau (Osona), hi ha quatre quilòmetres de neu i gel a la caçada, fins a Arbúcies (Selva). I finalment, a la N-260 també hi ha cinc quilòmetres amb aquesta dificultat, entre Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i la Vall de Bianya (Garrotxa).

Pel que fa a la N-260, cal destacar que des dels Bombers s'ha informat que a dos quarts de vuit del vespre han rebut un avís per gent atrapada per neu al túnel de Collabós. Hi han enviat sis dotacions. Des del quilòmetre 98 hi havia uns 15 vehicles aturats, amb acumulació de cotxes a l'entrada i a la sortida del túnel. També hi havia un cotxe avariat dins del túnel.