L´empresa de serveis municipals de Roses, ROSERSA, ha posat en marxa la seva nova pàgina www.rosersa.com , amb l´objectiu de facilitar el coneixement de les activitats i serveis que ofereix l´empresa. El seu disseny adaptat, permet l´accessibilitat des de qualsevol tipus de dispositius, inclosos el mòbils.

El nou portal web de ROSERSA dona tot tipus d´informació relacionada amb la seva organització i els serveis que presta: manteniment de parcs i jardins, enllumenat públic, via pública, senyalització, mòduls WC, edificis municipals i instal·lacions per a activitats culturals i festives.

L´apartat de notícies informa de les principals feines en curs i de tot tipus d´informacions d´interès, com poden ser les ofertes d´ocupació de l´empresa. L´enllaç al perfil del contractant permet obtenir informació de les licitacions de contractes, essent una eina especialment adreçada als proveïdors.

El contingut de la pàgina s´anirà ampliant en els propers mesos, amb l´objectiu de dotar el portal d´un contingut dinàmic que s´adapti a les novetats que puguin aparèixer en cada moment.