08 de febrer de 2018
08.02.2018
Figueres

Ciutadans vol un operatiu a la zona oest de Figueres pels nombrosos robatoris i assetjaments

"És necessari incrementar els efectius policials a Girona en benefici de la seguretat i la tranquil·litat de tots els gironins", diu el diputat Jean Castel

08.02.2018 | 11:25

El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jean M. Castel, ha defensat desplegar un operatiu a Figueres davant els diversos altercats que creen inseguretat ciutadana de forma continuada a la zona oest de la ciutat: "Hem de fer front a aquesta problemàtica amb mesures dissuasives i de prevenció". I ha recordat que "alguns dels darrers casos han arribat a posar en risc la seguretat dels veïns". A més, ha esmentat l'estafa al fluid elèctric com una de les problemàtiques que l'augment d'agents policials podria combatre per evitar talls de llum constants als veïns de la localitat.

"És necessari incrementar els efectius policials a Girona en benefici de la seguretat i la tranquil·litat de tots els gironins", ha dit Castel, després de presentar una iniciativa* al Parlament de Catalunya per combatre les accions d'una trentena d'organitzacions criminals a la província, segons dades del Ministeri d'Interior. En aquest sentit, ha apostat per "augmentar el nombre d'unitats especialitzades en bandes organitzades" i per "establir mesures de col·laboració entre cossos policials", entre d'altres mesures recollides a la proposta de Cs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook