La Policia Local de Roses ha recaptat un total de 1.500 € amb la venda de 500 escuts de la campanya "Escuts solidaris", que es destinaran a la lluita contra el càncer infantil. En total, la cinquantena de policies locals adherides a aquesta acció solidària, han recollit fins al moment 85.000 €, que s´ingressaran al Pediatric Cancer Center de l´Hospital Sant Joan de Déu.

Els beneficis de la campanya es destinen íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats de càncer (trasllats, temps d´ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.). La iniciativa, impulsada per les policies locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, ha tingut un gran seguiment per part de policies locals de diferents poblacions, com ha estat el cas de Roses.

La proposta ha consistit en la venda d´escuts brodats d´aparença similars als oficials de la Policia Local, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i l´etiqueta #pelsvalents. L´escut portava una cola termoadhesiva al dors que permetia fixar-lo a qualsevol peça de roba, com camises, dessuadores o motxilles.