Nit moguda a Figueres amb una fuita a les canonades de l'aigua al carrer Nou, que ha obligat a tallar el subministrament de matinada mentre els operaris treballaven en la reparació de la pana. Paral·lelament s'ha produït una nova avaria elèctrica al barri del Culubret que ha deixat tot un sector de la ciutat a les fosques. Els serveis, a primera hora del matí, ja estaven restablerts.

L'avís per l'avaria a la xarxa elèctrica s'ha produït aquest dimarts, 6 de febrer, a 2/4 d'11 de la nit. Una hora més tard, s'activava l'alerta de la inundació d'una part del carrer Nou.

La Guàrdia Urbana ha informat puntualment de la situació a través de xarxes socials. El trànsit de vehicles, en el tram del carrer Nou a l'altura de la plaça Ernest Vila, continua tallat aquest dimecres al matí per les obres relacionades amb la fuita d'aigua.

En el compte de Twitter de la Guàrdia Urbana han difós un vídeo en què s'aprecia la inundació al carrer Nou.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha consultat als tècnics in situ quin és l'estat de la situació a primera hora del matí.

Mentre els operaris de Fisersa reparaven la fuita d'aigua, operaris d'Endesa han hagut de solventar el tall en el subministrament elèctric registrat al Culubret.