07 de febrer de 2018
07.02.2018
40 Años
40 Años

Abertis activa el dispositiu de seguretat a l'AP-7, l'AP-2, la C-33 i la C-32 per nevades

Uns 300 professionals i 39 màquines llevaneus conformen el dispositiu per repartir sal i salmorra i intervenir en cas que calgui

08.02.2018 | 08:06

Autopistas, companyia del Grup Abertis, ha activat un dispositiu de seguretat vial a les autopistes que gestiona a Catalunya (l'AP-7, de la Jonquera a Tarragona; la C-32, de Castelldefels al Vendrell; la C-33, de Barcelona a Montmeló, i l'AP-2, de Saragossa al Vendrell) per fer front a les nevades que s'esperen al llarg d'aquesta nit i matinada. En total, l'operatiu està format per uns 300 professionals i 39 màquines llevaneus preparades per tractar la calçada amb sal i salmorra i intervenir en cas que sigui necessari. El dispositiu es coordina des del Centre d'Operacions i Seguretat Viària de Granollers, a Barcelona.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya s'esperen temperatures sota zero i nevades arreu de Catalunya, fins i tot al nivell del mar. El dispositiu té l'objectiu de garantir la seguretat dels conductors, i Abertis aconsella extremar la precaució en la conducció i preparar amb antelació els desplaçaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema