02 de febrer de 2018
02.02.2018
Roses

Organitzen cursos d'hostaleria, alimentació, emprenedoria i idiomes

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses propera primavera de Promoció Econòmica per a aturats o persones que volen formar-se

02.02.2018 | 12:31
El cartell de les activitats.

El proper dilluns, 5 de febrer, s'obre el període de preinscripció per participar en els cursos que l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses organitza la propera primavera per a aturats o persones que volen formar-se i millorar les seves condicions laborals o el seu negoci. Enguany, la programació inclou formacions en idiomes (francès, anglès i alemany), en hostaleria, en higiene alimentària i nutrició i taller d'emprenedoria i creació d'empreses.

En el bloc formatiu destinat a l'aprenentatge d'idiomes, l'Ajuntament ofereix dos cursos de francès (nivells A1 i A2), un més d'alemany (nivell A2) i un altre d'anglès (A2), tots ells de 40 hores de durada i pensats per al desenvolupament de tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral (comerç, restauració, allotjament,...)

Com en edicions anteriors, el programa inclou el curs d'higiene alimentària, dirigit a persones que estiguin treballant o vulguin treballar en empreses del sector de la restauració o comerç alimentari i el qual permet als participants l'obtenció del Certificat de manipulador d'aliments. En l'apartat alimentari, s'incorpora el curs d'al·lèrgens, centrat en aquests elements i en la normativa vigent que els afecta.

El curs d'hostaleria, de 155 hores totals de durada, s'adreça a joves de 16 a 29 anys inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, i inclourà 90 hores de formació específica i 65 hores en ocupabilitat i habilitats socials.

Una altra formació que es torna a programar és el curs d'emprenedoria i creació d'empresa, el qual mostra a les persones amb una idea empresarial quins requisits i què s'ha de tenir en compte a l'hora d'obrir un negoci (com fer un pla d'empresa, estructura legal, pla econòmic financer, etc).

Les inscripcions es poden cursar al Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC de l'Ajuntament, o bé via internet, a través de l'adreça inscripcions.roses.cat. En el cas del curs d'hostaleria per a joves, aquestes s'han de tramitar al CAR Jove. Podeu consultar horaris específics i preus en el document adjunt.

Per últim, cal recordar que l'Oficina de Català de Roses segueix oferint aquesta temporada els seus cursos de diferents nivells des de la seva seu, ubicada a Ca l'Anita a la plaça Sant Pere.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook