L'associació cultural Xarxa de Convivència, amb l'objectiu de fomentar la música com a element de transformació i convivència, ha creat una coral infantil i juvenil. L'entitat fa una crida a tothom que li agradi cantar, que tingui entre 8 i 16 anys, per formar part d'aquest nou grup.

Una mestra especialitzada en cant coral de forma voluntària dinamitzarà l'activitat cada setmana, tots els divendres de 19h a 20h a la Llibreria Social de la Xarxa de Convivència, al carrer de l'Almirall Federico Gravina, 14 de Roses.

Per formar part d'aquesta formació musiccal no cal tenir experiència prèvia, ja que s'impartiran coneixements bàsics per facilitar la participació de tothom. Les inscripcions, amb places limitades, que tindran un cost anual de tant sols 35 euros, ja estan obertes i es poden fer omplint un formulari que es troba a la web de l'associació.

La Xarxa de Convivència promou aquesta iniciativa en el marc dels seus objectius, de seguir impulsant la innovació social i la convivència a la comarca, creient en la joventut i la cultura elements de canvi i dinamització social.