12 de gener de 2018
12.01.2018
40 Años
40 Años
Medi ambient

Fan el cens d'ajocadors d'ocells aquàtics i hivernants als Aiguamolls de l'Empordà

Els recomptes se celebraran aquest divendres i dissabte al parc natural

12.01.2018 | 09:38

associació d´Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà (APNAE) i el Grup Natura de la Iaeden-Salvem l´Empordà organitzen, aquest cap de setmana, dues activitats per fer recomptes dels ocells. D´una banda, aquest divendres, 12 de gener, se celebrarà al parc natural dels Aiguamolls de l´Empordà el cens d´ajocadors d´aus hivernants, que durarà des de les quatre de la tarda a dos quarts de set del vespre. Durant el mes de gener, a tot Catalunya, es realitza aquest cens. Algunes de les espècies d´ocells que s´han de censar s´ajunten al vespre per crear ajocadors i passar la nit agrupats. L´objectiu d´aquest cens és fer el recompte d´aquests ajocadors de corbs marins, esplugabous o arpelles que hi ha a la comarca.

El punt de trobada d´aquesta activitat serà el Centre d´Informació del Cortalet, i cal portar prismàtics. És una activitat gratuïta i oberta a tothom, però es demana tenir un mínim de coneixement en identificació d´ocells per poder prendre-hi part.
Durant el gener a tot Catalunya es realitza el cens d´ocells aquàtics hivernants. A la comarca, aquest cens es farà aquest dissabte, de les vuit del matí a les dues del migdia. El lloc de trobada es concretarà amb cada participant.
Els interessats a fer aquests censos s´han d´apuntar al telèfon 972 45 46 72 o al correu electrònic apnae@apnae.org, abans del dia 11 d´aquest mateix mes de gener.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema