09 de gener de 2018
09.01.2018
40 Años
40 Años
Figueres

Tots els municipis de l'Alt Empordà es poden acollir a ajuts d'assitència tècnica

El Consell Comarcal aprova una nova convocatòria del Programa d'Assistència Tècnica als ajuntaments

09.01.2018 | 17:49
Es poden presentar sol·licituds fins al 31 de gener.

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha aprovat una nova convocatòria del Programa d'Assistència Tècnica als ajuntaments. Acollir-se a aquest pla suposa per als municipis beneficiats que la redacció dels projectes que s'acceptin aniran a càrrec dels serves tècnics del Consell.

Aquesta iniciativa comarcal facilita la redacció d'obres, projectes d'instal·lacions o direccions d'obres que els municipis tinguin previst executar directament o amb la col·laboració d'altres administracions.

Tots els ajuntaments inclosos en l'àmbit territorial de l'Alt Empordà tenen temps de presentar sol·licituds fins al 31 de gener. Cada municipi només podrà demanar la redacció d'un sol projecte, quedant excloses la redacció d'instruments de planejament.

Atès que la capacitat dels serveis tècnics comarcals és limitada, el Consell Comarcal informa que, com cada any, s'atenen les peticions que realment es poden assumir, tenint en compte la capacitat tècnica i econòmica dels municipis peticionaris. Els criteris per atendre les peticions assumibles es resoldran segons un barem establert pel Consell.

L'assistència tècnica per a la redacció de projectes comporta el finançament compartit al 50% entre l'Ajuntament que ho demana i el Consell, amb un límit màxim per part de la institució comarcal de 4.000 euros per projecte i any.

El projecte inclou també la redacció de l'estudi bàsic de seguretat i salut. Per determinar les bases per a l'aplicació de les tarifes, tant per a la redacció de projectes com per a la direcció d'obres, es valorarà l'import dels treballs d'acord amb els barems orientatius aprovats pels col·legis professionals corresponents però reduïts en un 20%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema