12 de novembre de 2017
12.11.2017
40 Años
40 Años

Roses construirà un nou edifici a la zona esportiva del Pavelló Municipal

S'hi instal·larà un equipament de serveis higiènics i es milloraran els accessos al Camp d'Esports

12.11.2017 | 11:08

La zona esportiva de Roses incorporarà properament un nou equipament a les seves instal·lacions, consistent en un edifici de serveis higiènics annex a la Pista Polivalent, el qual donarà servei a les necessitats d'aquest espai per a l'organització d'esdeveniments i espectacles de gran capacitat. El projecte incidirà també en la renovació i millora dels accessos al Camp d'Esports Municipal.

El projecte, ja aprovat i actualment en fase de licitació, preveu la construcció d'un edifici de planta baixa de 120 m2, que se situarà davant de la façana est de la Pista Polivalent. El seu interior es distribuirà en 4 mòduls que poden funcionar independentment, en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos. Un altre espai serà destinat a infermeria. Pel que fa a l'exterior, l'enderroc de la construcció destinada al control d'accessos del Camp d'Esports i de l'escala existents actualment, possibilitarà millorar l'accessibilitat a aquesta instal·lació amb la incorporació d'una rampa. Es preveu també l'adequació dels espais exteriors de tot el conjunt format per la Pista Polivalent, el nou edifici de serveis, el Camp d'Esports i l'aparcament proper, amb diferents superfícies pavimentades amb formigó de color i parterres enjardinats que donaran continuïtat formal a tot el conjunt.

El pressupost amb què surt a licitació el conjunt del projecte és de 383.000 euros. El nou edifici permetrà albergar esdeveniments de gran capacitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook