10 de novembre de 2017
10.11.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Gino Ferri dona les claus per repensar l'educació pública en una xerrada a Figueres

És mestre de les escoles de Reggio Emilia (Itàlia) i formador de formadors

10.11.2017 | 16:13
El ponent, Gino Ferri.

En el marc de l'activitat «Entorns favorables d'educació», aquest divendres, 10 de novembre, se celebra la conferència «Claus per a repensar i transformar l'educació pública», a càrrec de Gino Ferri, mestre de les escoles de Reggio Emilia (Itàlia) i formador de formadors, a les 6 de la tarda, a l'Auditori Convent dels Caputxins de Figueres.

Organitzada per EP! Moviment de Renovació Pedagògica de l'Alt Empordà i l'Ajuntament de Figueres, l'activitat té com a objectiu provocar i, sobretot, generar bones preguntes que puguin plantar la llavor del dubte respecte d'unes actituds bastant difoses i, potser, fer reflexionar.

Gino Ferri fa anys que parla i escriu sobre la dinamicitat de la realitat educativa catalana (i també d'altres comunitats de l'Estat espanyol), valorant moltíssim el seu desig de canvi, que en diversos casos ha generat experiències molt interessants.

"Moltes vegades –diu ell– he destacat la importància d'aquesta tensió col·lectiva per a la millora de les escoles, subratllant també el valor fonamental del fort protagonisme de l'escola pública per impulsar aquests processos de transformació de l'educació."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook