La zona esportiva de Roses incorporarà properament un nou equipament a les seves instal·lacions, en aquesta ocasió consistent en un edifici de serveis higiènics annex a la Pista Polivalent, el qual donarà servei a les necessitats d'aquest espai per a l'organització d'esdeveniments i espectacles de gran capacitat. El projecte incidirà també en la renovació i millora dels accessos al Camp d'Esports Municipal.

El projecte, ja aprovat i actualment en fase de licitació, contempla la construcció d'un edifici de planta baixa de 120 m2, que se situarà davant de la façana est de la Pista Polivalent. El seu interior es distribuirà en 4 mòduls que poden funcionar independentment, en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos. Un altre espai serà destinat a infermeria.

Pel que fa a l'exterior, l'enderroc de la construcció destinada al control d'accessos del Camp d'Esports i de l'escala existents actualment, possibilitaran millorar l'accessibilitat a aquesta instal·lació amb la incorporació d'una rampa. Es preveu també l'adequació dels espais exteriors de tot el conjunt format per la Pista Polivalent, el nou edifici de serveis, el Camp d'Esports i l'aparcament proper, amb diferents superfícies pavimentades amb formigó de color i parterres enjardinats que donaran continuïtat formal a tot el conjunt.

El pressupost amb què surt a licitació el conjunt del projecte és de 383.000€, i les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al proper 27 de novembre.

La pista annexa al Pavelló Municipal es es va cobrir l'any 2010 per donar resposta a la demanda creixent en l'ús d'instal·lacions esportives a la població. Per ampliar la seva funcionalitat, durant l'any 2013 s'hi van dur a terme una sèrie d'actuacions fins a convertir-la en pista polivalent, apta per a la realització d'esdeveniments múltiples, a més del purament esportius.

L'Ajuntament ha decidit donar continuïtat a aquestes millores amb la incorporació del nou edifici de serveis higiènics, fet que permetrà poder albergar esdeveniments i espectacles de gran capacitat, reforçant així el caràcter multifuncional de la Pista Polivalent.